FELHÍVÁS!

A Magyar Polio Alapítvány találkozót szervez Budapesten!

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a rendezvényen, azt a vmme81@gmail.com e-mail címen jelezze, legkésőbb 2016.10.04. 20.00 óráig.

Köszönjük.

 

?Kedves Barátaink!

Ahogy azt augusztusban jeleztük, 2016 október 15-én (szombaton) találkozót szervezünk a ?Gyermekbénulás elleni küzdelem? világnapja alkalmából.

A tervezett programot két esemény köré csoportosítjuk. Ezek közül az első egy a gyermekbénulásról, a posztpolio szindrómáról szóló könyv bemutatója, amit nevezhetünk egy komoly, fajsúlyos, mindannyiunk életminőségét befolyásoló témának. Míg a másik esemény ? amit tekinthetünk egy remek szórakozásnak ? egy nagy sikerű, mozgássérültekről szóló akció-vígjáték levetítése.

Tehát a délelőtt folyamán szeretnénk bemutatni és minden résztvevőnek átnyújtani egy könyvet melynek vállalt célja, hogy a laikusok számára is hozzáférhető és érthető módon segítse a betegségről eddig felhalmozott ismeretanyag terjesztését, különös tekintettel a poliotúlélők panaszainak megértésére és kezelési lehetőségeire. A könyv azonban nem csak a poliotúlélőkhöz szól, hanem azokhoz is, akik velük közvetlen kapcsolatban állnak, így a családtagokhoz, barátokhoz, és az egészségügyi szakemberekhez, ápolókhoz, gyógytornászokhoz, orvosokhoz, és a képzésükben résztvevő oktatókhoz és diákokhoz is.

Az ebédet (büféebéd: szendvics, ásványvíz, kávé) követő délután pedig szeretnénk levetíteni a találkozó résztvevőinek a tavasszal bemutatott, magyar mozgássérültekről szóló, nagysikerű akció-vígjátékot a ?Tiszta szívvel? című filmet. Nagyszerű szórakozásnak ígérkezik a film, mely rengeteg pozitív kritikát kapott, és ez film fogja Magyarországot képviselni az Oscar-díjért folyó versenyben. Szervezzük a film bemutatását követő beszélgetést, a film alkotóival ill. szereplőivel.

Tervezünk még más programokat is (pl. akrobatikus táncbemutató, stb.) de szándékosan nem feszítjük túl a programot, hogy legyen idő a kötetlen beszélgetésre, a régi közös emlékek felelevenítésére.

Időpont:

2016 október 15 (szombat)
11:00 és 18:00 óra között
(érkezés és regisztráció már 10:00 órától)

Helyszín:

Erzsébetligeti Színház ? Harmónia terem
1165 Budapest, Hunyadvár u. 43.
Az Örs vezér terétől kb. 10-15 percre. Autóval a Kerepesi út (Veres Péter út)-Bökényföldi út- Hunyadvár utca útvonalon, vagy a BKK alacsonypadlós járataival (176E és 276E), a Hunyadvár utcai megállóig.

Részvételi díj:

2.000,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a gyermekbénulásról szóló könyv, a büféebéd (szendvics, ásványvíz, kávé) valamint a filmvetítés költségeit.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.